IMG_1541Uten navncollage

Billi Bi HER // New Balance HER // Converse HER // Converse platå HER // UGG HER // Converse HER

Har jeg fortalt at jeg elsker sko? Selv har jeg ikke tellingen på hvor mange par jeg har hjemme, men jeg vil gjette at jeg har bikket 100 par for lenge siden. Galskap sier du? Lidenskap sier jeg. Dessverre er de fleste med høye heler, og med mine 178 centimeter føler jeg meg som en transe på byen når jeg danser med venninnene mine som alle har blitt velsignet med sin 160 centimeters høyde. Faen ta høye foreldre. Visste dere at jeg holdt på å bli stukket av hormonsprøyter som barn da foreldrene mine var livredde for at jeg skulle overstige deres egen høyde? Lættis! Nå er vi på plass i en ny sesong, og med det følger nye sko. Selv ødelegger jeg alt jeg har av sko ved å vandre full i gjørma på festivaler hver sommer, så i år som i fjor må nytt skotøy handles inn. Over finner dere ønskelisten min fra Boozt.com + en liten anbefaling. Disse tøflene fra UGG er det deiligste jeg eier, og det går ikke en dag uten at de er på plass på føttene. De er geniale på kjølige sommerkvelder i hagen også! ♥