Hva er vel bedre enn endorfinene du får etter å ha trent!? Noen sier sjokolade, andre sier sex. Vel.. Jeg elsker å være støl – da kjenner jeg at jeg lever. Deilig, sunn smerte. Høres det litt perverst ut det, kanskje? I morgen skal jeg på konsert i Oslo for å se SlipKnot opptre, og sist jeg var der og så Avenged Sevenfold hadde jeg tatt over 50 reps med 60 kilo i knebøy, noe jeg kjente ganske godt når jeg skulle bevege meg til musikken i spektrum. Tror dere ikke jeg gjorde det samme nå? Igjen prøvde jeg meg på maksløft i beinpressen, men foreløpig står rekorden stille på 189 kilo – noe som i seg selv er ganske heavy for en helt vanlig jente uten store mål og drømmer innen bransjen. Jeg kommer til å være så støl at jeg begynner å grine i morgen, og siden jeg skal kjøre kan jeg ikke drukne smertene i øl heller. Jeg gleder meg!

Nå koser jeg meg med et post-workout måltid og den nyeste utgaven av Shape Up med den fineste bloggkollegaen Eirin Kristiansen på forsiden! Hva er vel bedre enn en deilig fruktsalat, litt sjokoladesmak og påfyll av energi etter trening? Sunn kos som smaker godt – det liker vi! Jeg ELSKER produktene fra Nutramino, og fire ganger i året fyller jeg på med varer i kjøkkenskapene for flere tusen kroner. Sist ble det energidrikker, proteinbarer, dietbars, måltidserstattere, pulver og klær, og i forrige uke la jeg inn ennå en ny bestilling til den danske nettbutikken. Nutramino samarbeider med Fresh Fitness som jeg er så heldig å være ansatt i, så jeg må si jeg virkelig benytter meg av godene! I tiden fremover har jeg forresten mye fri og avspasering, så det vil bli mer action på blogg – og treningsfronten. I morgen skal jeg på Fresh Fitness å lage nytt treningsprogram, og jeg skal selvfølgelig ta dere med på reisen. Dessverre har jeg det jævla lave stoffskiftet som kommer i veien for meg hver gang jeg setter meg nye treningsmål, men jeg skal aldri gi opp! Stay tuned – freshlove ♥

IMG_4135 IMG_2726IMG_4134
Personlig almanakk HER // Proteinbar med karamell og vanilje HER // Zero calorie energidrikk HER