God morgen! Eller ettermiddag, alt ut i fra hvor langt dere har kommet. Selv sitter jeg utslitt med treningstøyet på, og har ennå ikke kommet meg i dusjen etter dagens økt. Etter jeg begynte på hudpleieprogrammet til ELIXIR (samarbeid med Ung og Unik, Drammen) føler jeg meg mye mer komfortabel uten sminke, så nå går jeg på trening helt pudderfri. Alle som kjenner meg vet jo at jeg elsker å gå uten sminke, men det er jo deilig å virkelig trives med det! Og siden jeg har tatoverte bryn og vippeextensions er det hvertfall ingenting å bekymre seg over..

IMG_4076

Jeg har gått fast til Hokksundklinikken (tidligere skjønnhet – og kostekspertene) i over ett år, og selvfølgelig blitt bitt av basillen. Nå føler jeg meg naken uten vippeextensions, men det trenger jeg heldigvis ikke takket være Madeleine og Jeanette. Slik ser vippene mine ut i dag. Det er nærmere tre uker siden jeg fikk et helt nytt sett, og man kan ikke se antydning til slitasje. Selvfølgelig er de litt «rotete», noe jeg skylder på meg selv for da jeg sover i de merkeligste stillinger, men dette er noe jeg lett ordner opp i med en brynskam eller tørr maskarakost. Jeg har fått punktvippene «B-curl», og de er 12 millimeter lange. Tidligere har jeg hatt 10 mm da jeg har følt de har sett litt falske ut når de er lengre, men med disse nye vippene ser tolv helt perfekt ut. Det har nok noe med bøyen å gjøre 😉 Hokksundklinikken er byens billigste og tryggeste på vipper, og for bare 700 kroner får du et helt nytt sett! Påfyllen koster mellom 50 og 350 kroner, alt avhengig av hvor mye du trenger å endre, og det er en utgift man pent kan takke ja til. Jeg fyller på hver tredje uke, men det er absolutt ikke nødvendig. Jeg har mange ganger gått over fire – nærmere fem uker før jeg har trengt å fylle på, så her er det penger å spare! Jeanette som jeg har gått til det siste halvåret har dessverre sluttet, men Madeleine er minst like flink! Jeg hater at folk tar på øynene mine, og blunker sikkert tusen ganger i minuttet til vanlig, men når jeg er hos Madeleine sovner jeg omtrent inn. Det sier litt om komforten! ♥

IMG_4063

Sjekk ut facebooksiden til Hokksundklinikken her!