Good evening, fuckfaces. Dagen har bestått av MASSE bilkjøring, photoshoot for 2XU, møtebooking, kontraktskriving, historietime, sushi-avbrekk og to treningsøkter. Herregud – det har gått i ett! Disse tre dagene har vært ekstremt produktive, og jeg har landet mange store avtaler. En av de kan jeg forhåpentligvis røpe neste uke, og jeg er SÅ gira! Nå har jeg et par timer til gode før jeg hopper i senga, og de skal jeg bruke på å gjennomgå litt mail og se igjennom bildene fra dagens shoot. Forhåpentligvis får jeg lagt ut noen av de på bloggen i løpet av morgendagen!

IMG_4194IMG_4175xHsVoU6N4HrbSmNTX88zIIxMa24TmR5BU4tOaj1s2fU,8-mLD0xFFKk8a9jur6Fx8olgrtZd0neMLmMyqReNdLs

Her har jeg forresten kun på meg make-up fra Make-up Revolution, som jeg er så heldig å få være en del av! Alle de nye produktene skal nå lanseres gjennom min blogg, og jeg er SÅ stolt av å få være en representant for dette voksende make-up merket. Nå har jeg riktignok på meg vippeextensions, men jeg kan ihvertfall bekrefte av maskaraen ikke gir pandaøyne som mange andre gjør. Skyggene holder lenge og er kraftige i fargene, og sev om leppestiften falmer litt etter en stund så holder de seg freshe i fargen i lang tid. Sminken har forresten holdt ut hele denne stressende dagen – det fortjener en applaus. Med koden CLEARANCE får dere hele 50% rabatt i forbindelse med valentine ♥♥♥ Whats not to love? Sjekk ut nettbutikken HER!