God morgen! Nå er det lenge siden jeg har testet produkter her på bloggen! Sist jeg hadde «månedens favoritter» var vel i desember, og så vidt jeg forstod var dette et innlegg dere likte godt. Tidligere har jeg anbefalt rene skjønnhetsprodukter og make-up, men denne gangen tar jeg en annerledes vri og anbefaler noe litt mer permanent. Jeg snakker selvfølgelig om tannbleking og kosttilskudd! Flash fra Smile Lab har jeg testet tre ganger, og skjønnhetsperlene fra Swiss Clinic har gått gjennom systemet mitt i hele to måneder. Begge produktene lover gull og grønne skoger, men hva mener egentlig jeg?

JbCNwphjA9Y4zxL9CtcHXuz8s2iZdTuGC8W7wimhtOc,_T875Yguglus-Gdz0gJmqs3muJFk5Vhn1YIS0-HIFgE

Det skal godt gjøres å mislykkes i tannblekingsbransjen – det tenker i alle fall jeg. Enten blir tennene hvitere, eller så blir de ikke. Heldigvis har jeg holdt meg unna røyk og kaffe store deler av livet så misfargingen er liten. Likevel fleipet fotografen om at jeg burde bleke tennene i photoshop før jeg la ut dette bildet.. Men slapp av, jeg har bare redigert lyssettingen 😉 Smilelab kommer i forskjellige former, men jeg har testet whitening stripsene som jeg legger over tennene på øvre og nedre rad. Fungerte det? Ja. Hvor lenge varer det? Det gjenstår å se. Tannlegen min er kjempestreng på at tannbleking kun skal skje i tannlegestolen (og det forstår jeg jo forsåvidt, med tanke på skadene det kan pådra emaljen) men disse stripsene har til og med han godkjent – så da velger jeg å si at det er trygt. Du får de hos Coverbrands, HER.

_gh-TWtEQCnsQZwgx3HtdKPiS3yhSr1bOc7RJRgop3Y

Foto: Yasmine Akerholdt

Swiss Clinic beauty pearls har jeg som sagt testet i to måneder. Kosttilskuddet skal gi meg vakrere hår, sterkere negler, klarere øyne og bedre hud. Jeg er kanskje verdens dårligste prøvekanin da jeg ble velsignet med kombinasjonshud og hormonforstyrrelser, men jeg skal prøve å skrive en seriøs anmeldelse på tross av dette. Jeg biter også negler (æsj) så den delen av anmeldelsen kan vi også utelukke. Men har jeg fått klarere øyne og vakrere hår? Venninnen min sier ja. Sånt ser jeg jo ikke selv, så det er jo hyggelig å ha en brutalt ærlig venninne jeg kan spørre. Fremover skal jeg teste Swiss’eyes som skal påvirke øynene på noenlunde samme måte, og jeg lover å ta gode før – og etterbilder! Vil jeg anbefale produktet? Vel, nå som det er halv pris er det i alle fall verdt å prøve. Kanskje det fungerer enda bedre på dere som har «normal» hud og lar vær å bite negler? Du får kjøpt det HER. OBS: du abonnerer automatisk på produktet, så sørg for å informere om at du kun vil teste de tre inkluderte månedene for 450,- kroner ♥