Har jeg fortalt dere hvor høyt jeg elsker 2XU? Og da mener jeg ikke bare det superfreshe designet, som forøvrig har blitt enda råere etter de slapp inn litt farger i kolleksjonen. Jeg elsker kompresjonen, fleksibliteten og hold-in effekten, og det faktum at de gir økt blodsirkulasjon i beina og støtte fra hofte til tå. De bidrar også til kortere restitusjonstid mellom trening i like muskelgrupper, noe som er supert dersom man er aktiv store deler av uken og har en spesiell kroppsdel man ønsker å trene litt ekstra. For meg er dette rumpa – derfor satser jeg på 2XU kompresjonstights på trening. Kompresjonstøy var egentlig laget for å forhindre muskelømhet, og tidligere sa man at man skulle gå i klærne ett døgn for å merke forskjellen. Slik er det ikke nå. Nå bruker vi også kompresjonstøy for en raskre oppvarmning av kroppen og for å holde musklene på plass under trening. For ikke å snakke om hvor stram og digg man ser ut i disse tightsene. Av Kompresjonstights.no får denne 9 av 10 stjerner. Jeg vil gi den lik score – eneste som trekker ned er strikken i livet som gnager seg inn i hoftebeinet uansett hvor slank man er, men jeg hører rykter om at 2XU nå har kommet med høyere liv og bredere strikk!!!

scGs2dC2fA5kyQHS6jQGc3aKYQl5D6MgsIH7PHjresM,X2jvprIRiUe_mSpWjzgSgsdCWBI7z5W15mfsxToXTKs WtKkGqhpancL8rByaOv9sueGX0OTvpHCNRw-xePNtjs,UK8Uxe-FeCSjZEVPn3hBYypxorfmU0cX11kOtYfK_b0
LjDcUhw3jobn8ngiar5VElsLzqh7NM3zui1xz1it6f8,nFuYwKW-QzSzqRW1Ctnas7rlWQb6PlT8vV4ZGZBS8xUJIZqABzZY0YZQelhAg8m-T4DXhK-3p6_CAyslxOmJwQ,q6NItw9PNq0nctdTCmDC1jKKJU6wZlUDvDJ2dpFBonI
Here you go. Jævlig fornøyd. Tightsen min får du på salg HER. Foto: Yasmine Akerholdt