Mornings! Håper alt står til, og at hodepinen ikke plager dere for mye i dag. Jeg drakk kun fire breezers i går og er i tipp topp form. Dessverre har jeg blitt forkjølet, så jeg har hverken stemme eller pusteteknikken på plass, men alt i alt er det en god dag. I går arrangerte vi singelparty hos fetteren min, og bortsett fra litt nødvendig drama var det en fin og morsom kveld. Jeg er ingen valentinstilhenger og har vel egentlig aldri opplevd ordentlig romantikk på nettopp denne dagen (litt usikker, men jeg tror jeg nettopp løy til dere) så i dag tar jeg det igjen med middag og Fifty Shades of Grey. Førstnevnte med samboeren, kinoen med jentene. Jeg spurte om han ville være med og alt han sa var «IKKE FAEN». Jeg tar et hint, men dette var ren overbevisning. Vi skrives senere ♥

10983252_10155090420000391_6657045524830911439_nkopi

Tights fra 2XU (proteinfabrikken.no) // Sports BH fra Reebok // Foto: Yasmine Akerholdt