God ettermiddag! I dag har jeg besøkt Oda på Ung og Unik og fått en deilig behandling med kjemisk peeling. Jeg har gått fra 10% glykolsyre (fruktsyre) og helt opp til 40% på to måneder, og jeg har fått en glowboost med Retinex begge de siste gangene. Med andre ord så kommer jeg til å være rød som en kokt hummer og flasse som en skinnskiftende slange de neste dagene. Men jeg har jo sett resultatene tidligere, og jeg vet jo at det er verdt det i lengden. Jeg bruker denne behandlingen for å bekjempe urenheter, fjerne røde områder og solskadde flekker, og for å skrelle av eventuelle aknearr. Heldigvis har jeg ikke mange av disse (på tross av utrolig mye plukking fra min side) men siden det kun er positive sider ved behandlingen er det jo ingenting å lure på. Jeg elsker å gå uten sminke, og ser frem til en deilig, selvsikker sommer på stranda!

1IMG_4200

All informasjon om behandlingen og produktene kan dere lese om på Elixirs hjemmeside HER.

IMG_4199 collage1

«Jeg brukte 40% glykolsyre som jeg lot være på i 3-5 min for en medium light peel. Når jeg var ferdig med dette så tok jeg på retinex som er en ny behandling fra Elixir som er basert på A- vitamin syre. Benedicte vil flassse i noen dager da glykolsyre og peelingen skaper en kontrollert skade i huden slik at nye hudceller blir produsert».

Glykolsyre virker i det øverste cellelaget i huden. De svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere, renere, strammere og mer glinsende hud. Glykolsyre jevner også ut pigment i huden, og i høyere konsentrasjoner kan den avbleke brune og røde flekker. De med tydelig solpåvirket hud har generelt svært god effekt av fruktsyrer. Hvilken konsentrasjon man velger avhenger av hudproblemet man behandler. Glykolsyre er generelt mest effektivt i en konsentrasjon mellom 10-20%. Høyere konsentrasjoner kan brukes som klinikkbehandling, og dette benevnes som kjemisk peeling». Informasjonen er hentet fra ELIXIRs hjemmeside.

Denne behandlingen gjør at man blir utrolig rød i ansiktet, og som regel kommer urenhetene helt frem fra huden før de forsvinner. Med andre ord vil huden se verre ut før den blir bedre – noe som er helt normalt etter slike behandliger. På bildet under har jeg ikke på meg noe annen sminke enn mine tatoverte bryn og vippeextensions, og dere kan se at urenhetene virkelig er på vei ut. #TheBagsUnderMyEyesAreChanel haha!

IMG_4221

Behandlingen koster 850 kroner uten Retinol (Retinex A-vitamin syre) og ca 1700,- med. Du kan booke time på facebooksiden hennes HER eller via telefon 95446494. Oda er utrolig utadvendt, søt og hyggelig, og får et skikkelig bestevenn-forhold til kundene sine. Med andre ord er du i hyggelig selskap, og trygge hender ♥ Min behandling er sponset.