God morgen, og god tirsdag! I dag teller jeg ned 18 dager til Norefjell-turen vår, og det er virkelig på tide å lokalisere utstyret og handle inn hva enn som måtte mangle. Pappa booket det flotteste hotellrommet, så vi får en langhelg på «Villa Suite» med han, fetteren min og søster pluss familie. Vi snakker spa, ski og brettkjøring, afterski, hotellmat og hjemmelaget tapas en av dagene. Søsteren min er helt rå på tapas, og jeg er såå klar for å lære av henne! Kanskje det kommer et par tips på bloggen også? Den samme gjengen var samlet på en lekker hytte for litt over fem år siden, og da hadde vi jacuzzi, badstue og to innendørs boblebad. Nå hører jeg rykter om badekar på SOVEROMMENE? Jeg er så klar!

Har noen av dere bodd på disse villa-suitene? I så fall, legg igjen noen tips på hva som er lurt å ha med seg!

Jeg begynte å stå på slalom og brett da jeg var åtte år, og har vært aktiv siden da. De siste to årene har jeg dessverre slitt med beinhinnebetennelse i begge leggene etter et dumt rekordløft på beinpressmaskinen, og jeg har derfor vært inaktiv på vintersportsiden i forhold til tidligere. Jeg vet jeg trenger en ny skidress og det er mulig jeg må bestille meg spesialtilpasset støvler på grunn av problemene jeg har med leggene mine. Så lær av den beste, haha. IKKE sett rekorder i styrkeløft uten en faglært tilstede. Dette var i begynnelsen av mitt ansattforhold på Fresh Fitness, og det er noe jeg aldri hadde gjort i dag med den kunnskapen jeg har opparbeidet meg.

norefjell_spainngang norefjell_suite nr_5 Quality Spa har en gjennomført profil i alle rom

Vi skrives fra Norefjell resort helgen 06. til 08. mars. Nå skal jeg ned til OdaUng og Unik og peele bort litt hud før sommeren. Hun bruker fruktsyre og A-vitamin fra ELIXIR på huden min, og etterlater den glødende, fresh, matt og fri for urenheter. Det trengs etter en hard start på det nye året! Hva var nyttårsforsettene mine igjen? Ikke drikke så mye? Kremt, kan ikke huske.. Vel! Håper ikke jeg mister halve ansiktet på jobb til uken slik jeg gjorde sist. Det var kleint med stor K! Ha en strålende dag videre ♥