Tvangstanker. I min verden finnes det to typer: min, og de andres. Med de andres tenker jeg på de som er avhengig av å vaske hendene hundre ganger om dagen, eller de som må slå av og på lysbryteren førti ganger før de går ut døren. Du har også de som alltid må sjekke at døren er låst – slik som samboeren min. Jeg vil påstå at min type er hakket mildere, men jeg må innrømme at kollasjen under passer meg ypperlig. Jeg kan ikke spise ting med forskjellig farge uten å sortere de først – typ smarties, skittles, jelly beans osv. Jeg blir også gal om jeg ser feil i fliser, treverk, takrenner, asfaltmaling og rekkverk. En gang så jeg faktisk noen som hadde bygget rekkverket RUNDT takrennen istedenfor å legge hele rekkverket et par centimeter ut fra veggen. Slikt gjør meg seriøst gal. Jeg blir også stresset om det er rotete rundt meg, noe som slår helt feil da jeg bor med en mann som ABSOLUTT IKKE har samme synspunkt som meg. Møblene må stå parallelt i rommet, alt i hyller må stå i ett med kanten og alt på alle overflater må ligge rett. Om det er kaos i oppvaskkummen, eller om det ligger en sokk på gulvet – det går (nesten) helt fint. Men IKKE kom å kødd med ryddingen min. Slik har jeg vært siden barneskolen, og slik kommer jeg alltid til å være. Også kan dere jo se for dere meg og ryddemanien min på Robinson-øya om jeg hadde kommet med videre der. «HEI, GI FAEN I Å LEGG DEN STEINEN DER! DEN SKAL LIGGE I DENNE HAUGEN SAMMEN MED DE ANDRE!!!». Eller «RYDD OPP DE BLADENE ETTER DEG!» og «DEN KOKOSNØTTA SKAL IKKE LIGGE I STRANDKANTEN!!». Åh, jeg blir nesten litt flau. Men ja, jeg liker ryddige ting. Ryddige ting er pene ting. Hva tenker dere? Noen tvangstanker som er ute å løper blant leserne mine?

collage1

Se på denne tallerkenen for eksempel.. Jeg mener.. Perfeksjon! Laget av yours truely, selvfølgelig ♥

som