Let me get this straight. Er det virkelig sånn at gutter mobber sjekketriks som «slo du deg når du falt ned fra himmelen?» og tror de klassiske morrabrød-i-joggebukse-bildene er veien å gå? Jeg snakker selvfølgelig om Snapchat, nåtidens Deiligst.no. Der du kan være anonym om du ønsker, og sende ekle snaps til enhver med åpen Snapchat. Jeg er en av disse. På grunn av bloggen har jeg valgt å ha en åpen konto slik at alle kan se storyene mine og sende meg bilder, men det har virkelig slått hardt tilbake på meg de siste dagene. Aldri i mitt liv (ikke engang da jeg hadde en uskyldig profil på deiligst) har jeg opplevd å få så mange ekle bilder servert på sølvfat. Jeg sier ikke at en veltrent rygg er stygt å se på, men ikke vis oss den før vi ber om det, og ha litt selvinnsikt. Hvorfor gir du oss han lille tjukke fra Hangover når du vet det er Channing Tatum vi vil ha? Ja, det er sexy å ha selvtillit. Det er til og med sexy å være litt høy på seg selv noen ganger, men ikke sjekk opp ei dame ved å sende henne et sleazy magebilde på Snapchat. Det fungerer aldri. Om hun ikke er en shameless tøs selv da, of course. Da fungerer alt.

Jenter faller for humor. Vi faller for sjarm, og vi faller for selvtillit. Vi faller for flørting, lekeslossing og et pent smil. Med andre ord så skal det ikke så jævlig mye til for å imponere oss. Ofte trenger du kun å falle innenfor en av de nevnte kategoriene, og vi kan falle hardt. Så hvorfor oppfører du deg som en ekkel, mannsjåvinistisk blotter? Hvem har lært dere at det er kult å runke på webcam og at du drar damer ved å vise deg naken før du i det hele tatt har sagt hei?

face

Jeg mener det er noe riv ruskende galt i hodet på de som står bak disse bildene. Om de er psykopater tør jeg ikke uttale meg om (de kan jo tross alt finne ut hvor jeg bor..) men når du har årstallet 1980-something bak nicket ditt så er det kanskje på tide å finne en annen strategi for å skaffe deg kone og barn. At du er en blotter er det jo ingen tvil om, men hvor har dere lært at dette er greit? Nesten enda verre er det med de du faktisk liker i begynnelsen, som etter fire-fem samtaler ber deg skru på cam eller sende en nakenselfie. For det er vel ingenting vi jenter elsker mer enn å ha nakenbildene våre strødd på nettet!? Way to ruin it, bro.

Nei, gi meg heller et sjekketriks fra klisjèboka, litt lekeslossing eller en kommentar boostet med selvtillit. Mottar jeg flere slike bilder nå så legger jeg de rett ut på nettet. Det verste er at alle disse mannfolka leser bloggen min og har funnet snappen min her. Jeg vet ikke hvilket nivå dere har nådd på stalk’o-meteret, men dere har kanskje ikke fått med dere den lille teksten i menyen der borte som sier at jeg er samboer? <— Så HEI til deg også, din ekle faen. Endelig fikk du responsen du fortjener på alle pikkbildene dine.