God kveld alle sammen! For det første må jeg bare si TUSEN TAKK for alle tilbakemeldingene jeg har fått den siste tiden! På blogg, Instagram, Facebook, Snapchat og mail. Det koker over av notifications, og jeg elsker det. For det andre må jeg si UNNSKYLD for at jeg ikke har rukket å poste et eneste innlegg på fridagen min i dag, men jeg vil si det er gyldig fravær å ha overnattingsbesøk fra søskenbarna fra Porsgrunn. I dag har vi vært på shopping, besøkt geitene og grisen på gården til samboerens foreldre i Lier, og tatt vårrengjøringen som jeg snakket så varmt om. Jeg har kjøpt meg en ny skijakke fra Volcom som jeg ELSKER, og jeg har funnet ut at jeg ikke klarer å vente til Norfjell med å bruke den. Derfor er planen å ta en dagstur til skisenteret i Kongsberg på lørdagen. Hvor deilig er det ikke å bo i Drammen egentlig? Her har jeg Haukaas om jeg vil stå slalom, Aron om jeg vil leke meg litt i snowboardparken, og Kongsberg om jeg vil få litt fjellfølelse.

I morgen har jeg en hjemmedate med samboeren – noe vi strengt tatt ikke har hatt på flere måneder. Jeg er opptatt med jobb og blogg, og han er opptatt med jobb og firma, derfor har jeg handlet inn til en deilig meksikansk aften og funnet frem Wolf of Wall Street på Viaplay. Nå er leiligheten faktisk så strøken at jeg måtte snappe video til venninnene mine, og det fortjener stor applaus og belønning i form av datenight! Det stinker klorin, salmiakk, universalspray og zalo her, og jeg elsker det.

1212pVklI5KjLd-nzT_HVvFzPo8QL553s2ZC-lM3VZsHtx8,a_fsXleyGq5_wbWVKU1Ug9zpDRDNSNHmnkw-esdUgdE

Nå er det straks leggetid på denne frøkna, men før det skal jeg unne meg litt minispa på badet i form av boblebad, stearinlys, deilig musikk og litt refreshing av negler, hud og eventuelle uønskede kroppshår. Jeg elsker å ha disse fridagene innimellom. Apropo det; fler av dere har bedt om et nytt «time for time» innlegg fordi dere ikke helt skjønner hva jeg bruker dagene mine på. Det skal jeg prøve å få ordnet iløpet av en kort stund ♥