Etter å ha brukt sminke i ti år har jeg endelig kommet frem til et endelig resultat av hvordan make-up bagen bør se ut til enhver tid. Jeg har endelig funnet favorittproduktene mine i alle kategorier, og kommer tvilsomt til å bytte de ut. Alle produktene har blitt sponset på et tidspunkt (bortsett fra øyebrynspennen som er fra Mary Kay) men de fleste av dem har jeg kjøpt om og om igjen i ettertid. Her er min hverdagssminke:

IMG_42352

BareMinerals BareSkin: denne foundationen har jeg i fargen «bare nude 09» og produktet er fylt av fuktighetsgivende serum som gir glød og langvarig hold. Denne dekker absolutt alt, og er uten tvil den beste foundationen jeg noensinne har prøvd. Du får kjøpt den HER.

BareMinerals mineralpowder: dette pudderet har jeg i fargen «golden medium» og det er perfekt på dager du ønsker litt farge og glød, men ikke ønsker å smøre deg inn med en full foundation. Jeg bruker denne de dagene huden er på min snille side, og de dagene det er for varmt eller for kaldt til å bruke flytende foundation. Denne har også en fantastisk dekkevne, og krakelerer ikke på tørr hud. Du får tak i den HER.

BareMinerals concealer: denne har jeg i fargen light. Den er drøy i bruk – jeg har ca halvparten igjen, og jeg fikk produktet i oktober. Denne er ganske stiv i pris, og det er meningen å dekke ujevnheter – ikke highlighte. Jeg påfører denne med en liten concealerbørste og trykker den rett og slett ned på eventuelle kviser, porer og røde områder. Du får tak i produktet HER.

BareMinerals børster: jeg har skaffet meg «perfect face» foundationbørste og den store pudderkosten, og jeg er helt frelst – spesielt av foundationkosten. Den er stiv og myk på samme tid, og blender foundationen perfekt inn i huden på grunn av den hule delen av børsten som er til å ha det flytende produktet i. Du får tak i begge børstene HER.

TooFaced chocolate soleil: dette regner jeg med dere har sett før? Alle toppbloggerne i landet bruker det, og det er ikke uten grunn. Det er det perfekte solpudderet, og det er også perfekt for contouring. Det lukter (og smaker) sjokolade, og sitter godt og lenge utover dagen. Du får tak i produktet hos Coverbrands.

Lipliner fra Kicks: dette produktet bruker jeg på leppene før eventuell leppepomade og leppestift, og liplineren får andre produkter som ligger over til å sitte bedre uten å skli ut over leppekanten. Dette produktet kan man også bruke for å tegne leppene litt større, slik som Kylie Jenner har blitt kjent for de siste månedene. Du får produktet i ulike farger i Kicks butikker eller på nettsiden HER.

Mascara fra Urban Decay: jeg har brukt samme mascara siden jeg var 15 år, og dette er den første mascaraen jeg har funnet som kan toppe den. Dette produktet fikk jeg i en goodiebag under Vixen Blog Awards, og jeg har vært avhengig av den siden. Børsten er tykk og mascaraen er svart – vippene blir faktisk lengre og tykkere, og den sitter hele dagen uten å gi deg pandabjørnøyne!

Øyeskyge fra Kim Cosmetics: denne har vært en favoritt helt siden jeg fikk den i posten for ett års tid siden. Jeg bruker fargen «choco» nesten daglig, men kolleksjonen byr på mange ulike farger. Det er en mineralskygge, og den er kun bygget opp av naturlige ingredienser og er ikke testet på dyr. Fargene har godt med pigment og holder hele dagen uten å klumpe seg eller samles i striper. Dette produktet er FANTASTISK og du får tak i det på Nina Kims hjemmeside HER.