Hei igjen, og god kveld! As promised; her kommer resultatet av dagens vippetime. Jeg er så utrolig fornøyd!

IMG_4263

I dag fikk jeg påfyll av vippene jeg satt på i januar, og denne gangen gikk vi for C-curl, som er vippene de setter på med mest bøy. Neste time skal vi ta av alle vippene og sette på nye – det må nemlig gjøres innimellom slik at vippene får en fresh start samtidig, og ikke bare påfyll innimellom vippene. Og til dere som lurer på om denne behandlingen sliter veldig så vil jeg si NEI. Det som skremmer mest er sjokket du får den dagen du tar de av – du har nemlig blitt vant til lange, sorte vipper og plutselig er de borte og du ser et nakent øye i speilet uten maskara. Skjønner? Likevel bruker jeg et supert vippeserum fra Marina Miracle som jeg virkelig vil anbefale dere enten dere bruker vippeextensions eller ikke. De to første døgnene holder jeg vippene borte fra vann og maskara for at de ikke skal falle av før limet har tørket ordentlig, men resten av tiden er det null problem å dusje eller bruke en oljefri maskara for et ekstra løft. Disse kan du også trygt bade med!

IMG_4272IMG_4267 IMG_4268

En vippetime med Madeleine eller Camilla koster 700 kroner, og du trenger påfyll cirka en gang i måneden. Påfyll koster alt fra 50 – 350 kroner alt avhengig av hvor mye du trenger å fylle på og hvor lang tid de bruker. Dette er områdets billigste salong, men det går ikke på kvaliteten. Vippene ser helt naturlige ut uten maskara, og jeg foretrekker disse vippene over 3D og 7D any day. Flagrende kinesiske vifter er ikke noe jeg vil ha i ansiktet, så jeg valgte derfor å inngå et samarbeid med denne klinikken fremfor et par andre aktører i byen. Som dere ser på bildet over driver de også med hudpleie og injeksjoner med hyaluronica. 0,5 milliliter hyaluronsyre koster 1200 mens en milliliter ligger på 1900 kroner. Hele prislisten finner dere på facebooksiden. Klinikken holder til i Stasjonsgata 8 i Hokksund – rett ved togstasjonen.

IMG_4271
Ta kontakt med Madeleine på Facebook HER. Min behandling er som alltid sponset ♥