Goood morgen! Åh, hjemmekontor suger. Jeg klarer ikke fordele tiden riktig, så nå sitter jeg her med kaffekoppen i hånda og morgenkåpen rullet rundt den kalde kroppen som desperat trenger sollys. Jeg skulle gjerne vært på Spiraltoppen og gått tur med hundene nå, men siden jeg sover så forbanna lenge blir jeg nødt til å sitte her i mørket å godta straffen mens jeg svelger enda en chai latte. Frokosten har jeg heller ikke klart å få i meg, så dette låter foreløpig som en jævlig dårlig dag. Parallelt med hjemmekontor arrangerer jeg tidenes jentefest her hjemme, og jeg gleder meg så sykt allerede! Dessverre har jeg fullbookede helger frem til slutten av mars, så jeg får (dessverre) fire gode og lange uker å glede meg på. Hva er planene deres for dagen?

collage IMG_4304

I dag har jeg på meg jeans, peplumtopp og cardigan fra Gina Tricot. Jeg smykkes opp av Marc Jacobs ♥