God morgen! Fler har etterspurt et nytt «time for time» innlegg, og nå lurer dere på hva jeg egentlig gjør når jeg sier jeg har hjemmekontor. Dette kan være i forbindelse med jobb og journalistikk, men også blogg og egne prosjekter. I dette innlegget har jeg tatt utgangspunkt i en helt vanlig onsdag med «fri», og dette er hva jeg brukte gårsdagen på:

IMG_2783

Det første jeg gjør etter jeg har pusset tennene er å hoppe inn i morgenkåpen, slå på kaffemaskinen og hoppe foran macen. Jeg er ingen frokostperson og spiser ikke før det har gått en time eller to. Her sjekker jeg mail, sosiale medier, blogg og kalenderen, og planlegger blogginnlegg for dagen. I dag skal jeg skrive et innlegg for Netcom og et for Eroma Perfumes – dette tar et par timer.

IMG_4190

12.00 I kalenderen skriver jeg opp deadlines for samarbeid og sponsede innlegg, og i dag tok jeg noen bilder til et prosjekt som lanseres i mars slik at jeg har bildene 100% klare til innlegget slippes. Jeg har også tatt noen bilder til et par make-up looks for et sminkemerke jeg jobber med om dagen. Dere som følger meg på Facebook vet sikkert hva jeg snakker om!

IMG_4257

13.30: Jeg har lagt av et par øredobber fra Marc Jacobs i en butikk i Drammen og kjører innom for å kjøpe de. Jeg løper også gjennom Starbucks for en frappuchino før jeg henter et par pakker på postkontoret på torget. Jeg rekker også å vaske bilen for de førti kronene jeg hadde liggende i koppholderen – selvvask er bedre enn ingen vask! På bildet er den fortsatt skitten. Vinteren suger!

IMG_2844IMG_4252IMG_2851

14.30: Jeg kjører hjem for å hente hundene og et headset, og kjører til Toppenhaug for å parkere bilen slik at jeg får mest mulig ut av turen jeg har planlagt på Spiralen. Planen var å gå 10 kilometer, men på grunn av sol og god temperatur ble det tolv og en halv! Jeg sjekker alltid mail og sosiale medier, men nå var jeg tom for strøm mesteparten av turen og det var utrolig deilig og avkoblende!

V5srhyTBPpQqiwVwHeOijXjDIj9UZyvA_WOiYrRKz-8,PlVsVu6LYWGHOQIBO0Ugi37FlrAWAvTBIZ0soPP-kjU

16.30: Jeg er hjemme, og jeg kaster hundene i badekaret og meg selv i dusjen. Jeg ser en episode Lilyhammer på macen før jeg logger på chatten til Sonans og jobber litt med rådgivning over nett. Jeg publiserer dagens andre blogginnlegg mellom slagene.

IMG_3312

18.00: Jeg rydder leiligheten og tar litt oppvask, og får plutselig en melding fra en venninne som spør om jeg vil være med på Bowling! Det vil jeg selvfølgelig – alle happenings som går utenom en vanlig hverdag er en seier i seg selv, så jeg kler på meg og kaster på meg litt sminke og venter på at hun henter meg.

10986904_10155261731920252_6903040819028148157_nIMG_4280

23.00: Jeg er hjemme fra Bowling! Vi vant ikke en eneste runde over svensken vi dro med oss, men fikk hvertfall ned et par strikes. Sminken fjernes og jeg hopper i dusjen for andre gang – jeg rakk ikke å vaske håret tidligere. Et par episoder av Lilyhammer spilles i bakgrunn av Stians snorking, og jeg klapper igjen macbooken og sovner i håp om å våkne tidligere i morgen for å snu døgnrytmen. Jeg ba den samme venninnen om å ringe å vekke meg, men selv om hun holdt løftet sitt så sov jeg til halv tolv. Jeg er helt udugelig på fridager, og det får jeg svi for når jeg skal på jobb fredag morgen!