Eroma perfumes – merk dere navnet. Dette navnet kommer dere nemlig til å finne overalt når sommeren nærmer seg, det er jeg nesten helt sikker på. Jeg har inngått et samarbeid med gutta bak Eroma, og sammen skal vi få disse fantastiske duftene opp og frem. Disse produktene er 100% naturlige og er hentet ut fra botaniske kilder – med andre ord finner du ikke en dråpe uttørkende alkohol i disse flaskene. Parfymen er høykonsentrert og det holder vanligvis med et par dråper på håndledd og hals. Det er også derfor flasken er liten, og det er også derfor den er rimelig i pris. Duftens varighet varierer fra person til person, men det vanligste er at den sitter på huden i cirka åtte-tolv timer. Foreløpig har jeg fått lukte på fire av Eromas deiligste dufter, og det er Romance jeg skal presentere i dag.

IMG_4336  IMG_4344

Romance dufter mildt av frukt og blomster, og har en sterk undertone av musk og vanilje. Jeg kjenner også sitrusfrukter blandet med ananas, eple, pære og jordbær, og det er enkelt å lukte seg frem til den lille duften av jasmine og kanel. Det som skiller Eroma fra vanlig parfyme er at den kommer som en roll, og ikke som sprayflaske. Parfymene er nemlig tyktflytende som olje! De er heller ikke testet på dyr, og de er hentet fra det naturlige planteriket – altså ingen genmodifiserte kilder. Og på grunn av dette er de også allergivennlige, og kjent for å ha en fungerende virkning både mentalt og spirituelt. Disse duftene er svært populære i midtøsten, og er nå på vei mot vesten. Jeg føler jeg dufter som en blanding av røkelse, duftlys og deilig te, og det kjennes både naturlig og godt. Dere finner utvalget til Eroma på hjemmesiden HER, og du kan følge deres utvikling på Facebook HER.

IMG_4351kopi

Og gjett hva? Dere kommer til å se MITT ansikt i magasiner, sosiale medier og på plakater!