Gledeshyyyl! Gjett hvem som skal til Gran Canaria i april? Yours truely! Jeg fikk nettopp beskjed av femelle-ledelsen at jeg er en av de to heldige som blir sendt ned på en sponset bloggtur til sol og varme! Hva oppdraget der nede blir er det foreløpig ingen som vet, men jeg er klar for alt! Jeg meldte meg tross alt på Robinson, så enhver utfordring skal tas på stående fot! Jeg håper bare jeg får vite NOE før jeg hopper på flyet fra Gardermoen. Kjekt å vite hva man skal pakke til – haha! Nå har jeg tatt kontakt med Oda (Ung og Unik) og Madeleine (Hokksundklinikken) og de er klare for å gjøre meg sommerfresh før avreise. Madeleine stiller selv i bikinifitness denne våren, og sammen skal vi finne min sommerkropp for 2015! Så godt det lar seg gjøre, naturligvis. Jeg begynner jo tross alt litt sent, hihi. Au revoir, Drammen! ♥

IMG_4332kopiIMG_4352