w09_denim_woman_LIFE_2
w09_RR_4GD_Denim_Ladies_1_700xw09_RR_4GD_Denim_Ladies_2_700xw09_RR_4GD_Denim_Ladies_NO

Det er mange år siden følelsene mine for denim gikk over, men nå lurer jeg på om de begynner å komme snikende tilbake. Jeg elsker boyfriend-looken, slitte detaljer, syrevaskede jeans og gamle levisshortser, så hvorfor skulle jeg ikke digge den nye kolleksjonen til HM? Når det er sagt så har jeg fått med meg at slengbuksene er på vei inn igjen, og det er bare heeelt uaktuelt. Greit, noen ser faktisk utrolig lekre ut i disse fæle discobuksene (at det faktisk er mulig er et under i seg selv, spør du meg) men er det et plagg du IKKE får se på kroppen min denne våren så er det slengbuksa. Tror jeg. Jeg har klart å jobbe på meg de feiteste leggmusklene, og du kan jo tro jeg skal gjemme de under en flagrende denimkåpe som på toppen av det hele gir meg feite lår og looken til svampebob. I don’t think so. Jeg tror jeg tar til takke med den minimale denimcrushen min og skaffer meg noen nyslitte boyfriendjeans og klipper opp et gammelt par 501.

En annen ting jeg syns ALLE andre enn meg kler er dongerijakke. Jeg har en jeg kjøpte på herreavdelingen til HM i Berlin, men den har college-sleeves og er noe mer avslappet i looken, noe som faktisk fungerer til meg. Jeg føler meg som en blodharry traktorlesbe som mistet kartet på vei til countryfestivalen i Seljord, og kommer mest sannsynlig aldri til å bære en av disse på mine skuldre EVER AGAIN. Jeg kunne også ønske jeg kledde disse Runwaydreamz-shortsene bloggjentene stapper opp i musa si. Du vet, de som rumpeballene stikker ut av og som får musa di til å se ut som bolledeig. Det verste jeg ser er fortsatt de som har klipt av shortsen sin midt på låret. Hva får du ut av det, egentlig? Korte, feite labber, brede hofter og hengeræv? NEI, NEI, NEI. Her har jeg laget en liten bildekollasj til dere som fortsatt lurer på statusen i forholdet mellom meg og Mr. Denim. Det henger med andre ord i en svært tynn tråd (bokstavelig talt) og jeg må vel være den eneste bloggeren i hele verden som ikke elsker denim?

denim