God morgen, sprekinger! I dag fikk jeg min nye nazikostholdsplan fra Madeleine fra Hokksundklinikken som tidligere het Skjønnhet – og kostholdsekspertene. Både hun og forloveden er ivrige kroppsbyggere, og Madeleine stiller selv i bikinifitness denne våren! Når jeg er ferdig på Fresh Fitness i kveld går turen derfor rett på butikken for å handle inn, men til frokost i dag måtte jeg bare ta av det jeg allerede hadde i kjøleskapet. Valget landet på 80 gram cottage cheese, en halv banan i skiver, hjemmelaget müsliblanding, en proteinshake (stracciatella fra Nutramino, selvfølgelig) og en kopp sort kaffe med litt melk i, og slik så min frokost ut:

IMG_4410IMG_4413IMG_4411

Det er kun fem uker til jeg sitter på flyet ned til Gran Canaria, og jeg vet jeg må vise en del kropp for offentligheten (oppdraget er foreløpig hemmelig i samarbeid med Femelle.no) – derfor kaller jeg dette prosjektet «fit på fem uker». Det er også derfor jeg ønsker å dele kostholdsplanen min med dere som følger meg i tilfelle dere ønsker den samme boosten før sommeren! Denne er utviklet av kosteksperter, og ligger på 1600 sunne kalorier om dagen:

background-flowers-pictures-vintage-pink-flower-background-hd-wallpapers-flower-wallpaper-hd

Lykke til ♥