Hei igjen! Nå blir det mye feriesnakk her, men jeg tenkte å oppdatere dere litt på hvem jeg egentlig skal reise til Gran Canaria med! Dette er som sagt en femelletur, og jeg er så heldig som får dra på ferie med disse 13 jentene! Nå har jeg fått vite litt mer om hva vi skal, men det får jeg dessverre ikke lov å dele med dere helt ennå. Jeg kan si så mye som at det innebærer både filming og fotografering – og selvfølgelig mange andre bloggrelaterte ting. Jeg har allerede mottatt en del reisetips på mail og på Facebook, og jeg har allerede planer om å besøke Puerto Rico og Las Palmas. Jeg skal også sjekke ut beachclub’en på Amadores, kinamaten på Puerto Rico senter og best av alt: snorkle! Jeg skal dele rom med min blogpartner in crime, Kamilla, og jeg ser allerede for meg solbrune kropper og flotte antrekksbilder!

bloggere1Skjermbilde 2015-03-04 kl. 21.11.38Kristina JoyceCarina, RegineChristina, MariaKamillaHelene, MarleneVilde, KarolinaSandra og Reidun.

Turen er i samarbeid med Femelle.no.