God kveld fra senga! Det er mange av dere som lurer på hva jeg egentlig driver med ved siden av denne bloggen, og hvordan jeg får tid til alt, og dette tenkte jeg å oppklare litt i kveld. Mange, spesielt facebookvennene mine, liker å kalle meg «superwoman», og mange skjønner ikke hvor jeg finner alle disse godt gjemte timene i døgnet. Saken er vel egentlig at jeg trives med stress, deadlines og full timeplan, og jeg hater å kjede meg. Som jeg tidligere har uttalt til blant annet Drammens Tidende så elsker jeg at CV’en min er full av jobber, frilansoppdrag, kurs, erfaringer, veldedighetsarbeid og gode referanser, og jeg kunne aldri slått meg til ro med å være «bare en blogger» eller «bare en journalist».

Jeg har en 60% kontrakt med Sonans Privatist hvor jeg jobber i administrasjonen som rådgiver og IT-ansvarlig, og en 20% stilling i det samme firmaet hvor jeg fungerer som chat-ansvarlig for chattetjenesten som du finner på Sonans.no. Ved siden av dette har jeg en 20% kontrakt på Fresh Fitness (du finner meg på Åssiden hver onsdag) og noen frilansoppdrag som journalist for å holde utdannelsen ved like. På toppen av dette driver jeg denne bloggen som fungerer som en deltidsjobb, og jeg tar oppdrag som fotograf når jeg har tid. Tidligere drev jeg mitt eget fotostudio her i Drammen også, men det hadde jeg rett og slett ikke tid til da jeg begynte andre året på journalistikklinjen i Oslo.

IMG_4352kopi

Jeg bor sammen med kjæresten min, og sammen har vi to hunder. Han driver eget firma og de får ofte være med han på jobb – de dagene kalenderen ikke går helt opp har vi fantastiske foreldre og naboer som stepper inn. Vi ser hverandre på sene kvelder og i helgene, og jeg tror det er med å bidra til at forholdet fungerer og at vi ikke blir lei hverandre 😉 Jeg respekterer hans hobby, og han respekterer mine – vi hjelper hverandre med planlegging, markedsføring og gjennomføring av idèer, og sammen er vi litt av et team! Når han jobber med lyd og lys på et russearrangement er jeg med som dansende kramperuss, og når jeg skal på bloggturer og trenger hjelp til innlegg blir han med som (u)frivillig fotograf. Timeplanen vår er ulik fra uke til uke – det eneste som er fast bestemt er at vi begge er bundet til en arbeidsplass tre dager i uken. De to andre benytter vi som vi vil, enten vi har hjemmekontor eller er ute i møter, på events eller utenbys. Helgene har vi som regel sammen (med unntak av mine bloggevents og hans lyd – og lysjobber) og da tilbringer vi kveldene sammen i sofaen eller på fest med gode venner.

Jeg elsker å kunne ha en fast inntekt, en kontorjobb fra 08-16 og en enkel rutine, men jeg elsker også dette «sigøynerlivet» hvor jeg tar småjobber her og der, og jobber med mine egne prosjekter. Plutselig er jeg bryllupsfotograf for noen jeg ikke kjenner, og en annen dag sitter jeg i en suite i Gøteborg på bloggreise. Jeg elsker det! Jeg har alltid fremtiden i bakhodet, og vil ikke ligge på dødsleiet å angre på noe jeg ikke har gjort. Det er også en av mange grunner til at jeg ikke har bundet meg til noe for øyeblikket – hverken jobb, barn eller skole. Jeg vil reise, oppleve, jobbe selvstendig og uselvstendig, utvikle meg selv, bli kjent med nye mennesker og leve det livet jeg kommer til å elske å se tilbake på.

IMG_4206.JPG

Full kalender, sa du? En helt vanlig kalender, sier jeg.