IMG_4474

Jeg er en av de som ELSKER røkelse og god lukt i hjemmet, og selv om samboeren syns det kan bli litt over-the-top er jeg ikke redd for å røyklegge hele leiligheten i herlige dufter, spesielt Nag Champas «agarbatti» som selges på Dragon Wood i Drammen. Denne uken fikk jeg et nytt tips fra en av gründerene i Eroma Perfumes, og det tenkte jeg å dele med dere i dag! Eroma selger parfymer som lukter krydder, blomster, frukt og natur, og ordet «midtøsten» passer perfekt til følelsen man får når man stryker et par av disse dråpene over håndleddet. Ønsker du denne duften i leiligheten din finnes det en enkel løsning, og det har jeg testet ut i dag. Alt du trenger er en lampe som bruker disse «gammeldagse» pærene, og en parfyme du er glad i. Mitt valg landet på «passion«.

Spray (eller i mitt tilfelle; rull) litt parfyme over på håndflaten, og påfør deretter på en kald lyspære. Når denne pæren blir varm sprer den duften ut i hele rommet! Det er billigere enn røkelse, praktisk og langvarig og selvfølgelig fantastisk velduftende! Prøv selv da vel ♥