Hei fra Drammen! Nå er vi vel hjemme etter en nydelig helg på Norefjell spa & resort! Det ble en uplanlagt bloggpause fra denne dama, men nå er jeg tilbake med gamle rutiner. Vi dro på familietur til Norefjell på fredag og sjekket inn i landsbyen i en av de fantastiske «villa suitene» som ligger rett nedenfor hotellet, mellom afteski-baren og skibakken. Her koste vi oss med slalom, pils, afterski, god mat og underholdning fra pianobaren, og jeg kunne ikke bedt om en bedre helg! Jeg reiste med pappa, fetteren min og samboeren min, og selv om søsteren og familien måtte melde avbud på grunn av sykdom ble det en utrolig koselig helg med ALTFOR mye mat. Pappa hadde tross alt handlet inn til åtte personer, og når vi kun ble fire hadde vi litt av en jobb å gjøre.. Vi hadde sol fra morgen til kveld hele helgen, og selv fikk jeg lagt fra meg rundt ti-tolv timer i de fantastiske skibakkene.

Dessverre klarte jeg å miste sminkepungen min fra Louis Vuitton mellom parkeringsplassen og leiligheten den første dagen, så det blir ikke mange selfies fra denne helgen. HE-HE! Sykt irriterende, spesielt med tanke på at jeg avbestilte reiseforsikringen min for bare et par måneder siden.. Irriterende nok var det bare den dyreste sminken som fikk være med på tur, så du kan tro jeg er irritert. Det vil koste meg rundt 5000 kroner å erstatte innholdet, men må man så må man! 🙁

NorefjellIMG_4463

Dette er forresten utsikten fra baksiden av suiten vår! Kort vei til det meste 😉

collage4IMG_4457

Suiten hadde tre store soverom, to bad, to verandaer og en stor stue med lounge, spisestue og kjøkken i ett. Vi holdt til i landsby-bygg «T» og bodde øverst i rom 5022. Interiøret var som hentet ut av nåtidens interiørblad, og var en blanding av industrielt, loft og shabby chic. Selv falt jeg helt for spisestuedelen, og jeg elsker både stolene, benken, bordet, lampen og den røffe plankeveggen bak. Suiten hadde også gasspeis, tv, internett, store, solfylte vinduer og direktekontakt med langrennløypene på høyre side og alpinanlegget på venstre. Det tok et minutt å gå til parkeringskjelleren, og ca to minutter å gå til hotellet med bar, afterski, kontor for heiskort, restauranter og spa.

collage1collage2 collage3

Alle tok seg fri på fredag for å få mest mulig tid på fjellet, og på fredag rakk vi å stå i bakken i fem timer! Vi hadde naturligvis noen pit-stops innom Skistua og Norefjellstua for å ta oss et par øl og nyte verdens deiligste fish & chips, men da skiheisen stengte var vi så slitne og støle at det var helt greit å komme seg bort til leiligheten. Her lagde vi hjemmelaget pizza og så på Hodejegerne med en pils i hånda, og alle sluknet relativt tidlig. Det er noe med fjell-luften.. jeg blir så fort trøtt!

På lørdag satt vi sammen en deilig lunsjbuffet på spisebordet, og løp av gårde til tekoppene i alpinanlegget ved hotellet. Dessverre har jeg en betennelse i begge leggene, og jeg klarte så vidt å holde meg oppreist i heisen. Det var noe av det verste jeg har opplevd, og det endte med at tårene sprutet mens jeg holdt meg fast i kroken for harde livet. Jeg sendte resten av gutta ned fjellet mens jeg plasserte rumpa på afterskien og tok meg et par pils, og en time eller to senere var jeg i så god form (he-he) at jeg sto resten av dagen på ski. Dette straffet seg selvfølgelig dagen etter, for jeg var jo ikke frisk – jeg var brisen. Med andre ord hadde jeg dobbelt så vondt på søndag, men det var såå verdt det!

Etter å ha kastet i oss noen pølser startet vi vorset foran The Voice som rullet over tv-skjermen, og et par timer senere satt vi i pianobaren med øl, drinker, whisky, irish og gin/tonic. Vi ble bestevenn med pianisten og spanderte både det ene og det andre på han, og det endte med at han ikke tok en eneste pause fra å underholde oss. Vi satt på pianoet, sang og skrek, lærte han norske sanger, og jeg danset som en idiot. Alt ble selvfølgelig lagt ut på mystory, så dere som ikke følger @Haugaard91 der går glipp av noe!

 IMG_44681

Dette er forresten fetteren min, Daniel. Verdens kjekkeste fyr! ♥