God morgen, og god helg! Beklager at det har vært stille fra min side, men jeg har nemlig vært opptatt på rådgiversamling sammen med alle Sonans-ansatte i Norge og har derfor ikke hatt et minutt foran macbooken. Vi bodde på Thon Hotel – Oslo Airport Inn da det var enklest for alle med tanke på reiseavstand, og jeg har hygget meg i deilig seng, flotte konferanselokaler, fantastisk middagsbuffet og flotte kolleger. Tidligere har vi vært på hotell Bristol i Oslo, Atlantic i Sandefjord og Maritim i Stavager, og det var hyggelig å oppdage et nytt hotell. Jeg har ingen klager annet enn mangel på stikkontakter på rommet – men det er kanskje bare min generasjon som er avhengig av en fulladet telefon på nattbordet om nettene? 😉

IMG_4495 IMG_4498

I dag hadde jeg full agenda, men jaggu forsov jeg meg ikke fra det meste. Det ble med andre ord ingen tur til Kongsberg skisenter, men den tar vi igjen i morgen. I dag skal jeg svare på noen henvendelser i forbindelse med Gran Canaria turen med Femelle-jentene, og jeg skal ut på shopping! Dere aner ikke hvor bortskjemte vi jentene er når det kommer til denne reisen.. Gled dere til å følge Femelle.no i perioden 11.-18. april! Det blir helt sinnsykt! Nå skal jeg hoppe i cabrioleten og cruise litt rundt i finværet før jeg løper meg en tur på Spiralen. Ha en strålende lørdag! Jeg er tilbake i morgen ♥