God morgen, alle sammen! Åh, for en grå og trist dag. Hvor ble det av sol og varmegrader? Jeg har jo tatt ut hagemøblene! Vi har til og med hatt årets første grilling! Jeg nekter å tro på værmeldingen som sier at vi får nærmere ti minusgrader på østlandet i helgen. Jeg nekter! I går gjorde jeg noe utrolig kult, impulsivt og spennende – jeg var nemlig vikar på en barneskole her i Drammen! Svigermor trengte assistanse på jobb, og samboeren min dro med seg meg. Der fikk jeg ansvaret for mange herlige elever og fikk positiv feedback jeg kommer til å sveve lenge på! Nå skjønner jeg hvorfor kjæresten min vil bli lærer. Jeg har ikke gjort annet enn å få klemmer og komplimenter – og DET er lenge siden sist!

Resten av dagen ble kastet bort i sofaen med hjemmelaget thaigryte, stearinlys, hjemmebehandlinger og Paradise Hotel. Det er helt ufattelig at jeg i en alder av soon-to-be-24 bruker Viaplay for å se episodene tidligere enn de vises på TV-skjermen. Det er flaut å innrømme det, men jeg er hooked. La oss bare kalle det en guilty pleasure og komme oss videre.. I kveld sjekker det inn en halvnaken superbitch som «byr mye på seg selv», så kos dere med krangling, silikonpupper og dry-humping i kveldens episode. Selv skal jeg se morgendagens og kose meg med sushi. Etter å ha sett ferdig sesong to av Lilyhammer er jeg faktisk ikke sikker på hva jeg skal gjøre med livet mitt.. Fler som føler det sånn etter å ha sett ferdig en serie?

IMG_4355kopi

Ha en fin dag i tåka! ♥