God morgen! I skrivende stund sitter jeg rundt kjøkkenbordet å spiser gårsdagens left-overs mens jeg blogger om en kjempenyhet jeg får lov å dele med dere allerede i morgen! Innlegget er skrevet i samarbeid med Make-up Revolution og er forhåndspublisert til klokken 11, men dere som abonnerer på nyhetsbrevet mitt har vel allerede fått informasjonen, kanskje? Utrolig nok så er jeg litt usikker på hvordan den autofunksjonen der fungerer, men anyways! Jeg har et par timer til gode før jeg hopper bak resepsjonen på Fresh Fitness, og de tenkte jeg å bruke på å løpe en tur med hundene før jeg rydder leiligheten klar til fredagens jentekveld. Jeg har ikke en eneste ledig time før festen, så jeg må virkelig stå på nå før jeg begynner på jobb. Vi blir rundt 20 jenter, så det er et par ting jeg må forberede! 😉

IMG_4522   IMG_4527 IMG_4529

En litt trøtt Stian uten voks og hårstrikk. #åhfyfææn. God morgen fra oss ♥