– Lansering i samarbeid med Make-up Revolution –

IMG_4517

Jeg har fått æren av å lansere Make-up Revolutions nye Ultra Blush palett «Golden Sugar» og skal i dag vise dere hvorfor dette produktet hører hjemme i sminkemappen din. Denne paletten er for deg som elsker konturering og highlights, men også dersom du er fan av sjokoladepudder og bronzenyanser i kinnene. Denne inneholder nemlig sammensmeltede highlighters, baked bronzers og fantastiske blush og kontur-skygger. Med andre ord kan du erstatte dette produktet med tre andre, og du får det for bare 119,- kroner! Her er ansiktet mitt med min vanlige hverdagssminke fra BareMinerals. Dekkende, men litt flatt:

IMG_4509 IMG_4515 IMG_4511

Her ser dere hvordan baked bronzers ser ut i paletten og på huden. Mer skimmer enn fargetoner!

Highlighter reflekterer lys som treffer ansiktet ditt og får disse stedene til å virke smalere og mer fremtredende. Det er anbefalt å bruke litt highlight på neseryggen, i amorbuen og under øyebrynene, men du kan fint påføre et tynt lag på eplekinnene på fest. Konturering er en teknikk man bruker for å skjule punkter i ansiktet man ikke er like fornøyd med, men denne skyggeleggingen kan også være med å hjelpe highlighteren med å fremheve for eksempel neserygg, kinnben og kjeveparti. Blush er en teknikk med mange regler. Mange kjører på med et tykt lag på eplekinnet, men her er noen tips for deg som ønsker å lære litt mer om teknikk og forskjellige metoder og sluttresultat:

IMG_4514

Har du smalt ansikt og ønsker deg mer form kan du legge blushen direkte på eplekinnet. Har du et bredt ansikt du ønsker å smalere er det anbefalt å følge konturen nedover langt kinnbenet med en smal stripe. Jo eldre du er, jo viktigere er det å legge blushen høyt for å få et løft. Blushen skal alltid stoppe under pupillen på kinnet og ved ytre øyelokk ved øynene. Blend ut kantene godt så resultatet blir mer naturlig. Her anbefaler jeg en kabukibørste med myke, ekte bambushår. Beige og rosa farger passer de fleste, og her scorer dette produktet høyt.

Make Rev 2

Når du hører ordet «baked» i sminkesammenheng så betyr det forresten at mineraler og flytende talkum og fargestoffer er stekt på terracottafliser i lengre tid til oppnådd ønsket konsistens. Denne teknikken gjør at man kan blende forskjellige farger og nyanser sammen i sammensmeltingen før den stivner. Den varer derfor lenger enn en vanlig pudderblush, og er litt mykere i konsistensen. Jeg mottok også produktet «Golden Days Baked Bronzer» og har nå disse produktene som fast inventar i sminkepungen. Produkter som er bakt på denne måten kan påføres med en tradisjonell børste, eller med en fuktig svamp, og jeg syns produktet er bedre, mer glansfullt og penere å se på enn vanlige pudderblusher. Prøv da vel? ♥

IMG_4516 IMG_4544

– Sjekk ut fler nyheter fra Make-up Revolution her. Dette produktet lanseres klokken tolv –