April – Playa del Cura – Gran Canaria:

unnamed (1)

Denne reisen blir, som dere sikkert har fått med dere, gjennom Femelle.no og jeg er sykt gira på å dele en hel uke med flinke bloggkolleger på Riviera Vista på Amadores Beach i Playa del Cura! Vi reiser 11. april og kommer hjem igjen en uke senere. Her skal vi blogge, ta bilder, bli tatt bilder av, filme, reklamere og kose oss med shopping, mat og noe godt i glasset. Og best av alt, jeg får dele rom med Kamilla!

 unnamed

Mai – Rhodos – Hellas:

Rhodos_Griechenland

Jeg er også så heldig som får være med til Rhodos i samarbeid med Femelle.no! Her er ting litt uklart ennå, men jeg har positiv erfaring med Femelles hemmelighetsspikkeri. Jeg regner med det blir litt av det samme som på Gran Canaria, men som sagt så har jeg ingen aning! Kanskje jeg ikke får vite noe før jeg lander? Mer om denne reisen kommer senere, så følg med! Dette blir et spennende år 😀

d4d94e20-faa7-7489-0437-8ef7a00d2ba1

Juni – Sunny Beach – Bulgaria:

Sunny-Beach-Night

Dette blir en kjærestetur! Familien min har en penthouse-leilighet på toppen av et hotell i sentrum, og vi har vært der omtrent hvert år siden vi bygde den i 2006. Jeg elsker Sunny Beach! Det er et mekka for alle som er glad i fest og moro. Shoppingen er kanskje ikke så mye å skryte av, men billige drinker, god mat og ekstrem varme er nok til å trekke meg tilbake til denne turistperlen år etter år! Jeg tenkte jeg skulle oppdatere turistguiden min om denne byen.. hva tenker dere? Noen som har tenkt seg hit? 🙂

sunny-beach

Oktober – Marbella – Spania:

Marbella._Malecón

Oi, gjett hvem jeg skal reise med hit? Femelle såklart! Dette blir et helt sinnsykt år, og alt er ikke engang planlagt! Jeg hører rykter om noen flere turer, men mer kan jeg ikke si om det foreløpig. Det er mange mailer og oppdateringer i omløp, såpass kan jeg jo fortelle! Vi skal bo i en luksusvilla med egne bassenger i nærheten av både strand og sentrum, og jeg tror det blir helt konge å nyte longdrinks på Nikki beach i Oktober mens andre jobber hjemme i det sure høstværet!

nikkimarbsslider

Hva er deres ferieplaner? ♥