Hola senoritas! Alt bra? Jeg sier hei fra kjøkkenbordet, og her sitter jeg med Max og Oscar – mine favorittmenn om dagen. Jeg bare ELSKER chilitunfisken fra King Oscar! Disse små hermetikkboksene er med meg overalt, og heldigvis er næringsinnholdet godkjent i dietten min. Og mens vi snakker om diett – gjett hva jeg har gjort i dag?! Jeg har vært hos Anu på Bailine i Drammen og fått elektrobehandling! Det er noe av det mest spesielle jeg har opplevd i hele mitt liv, og vi har allerede planlagt syv enkelttimer som skal få meg ned 5 kilo før Gran Canaria 11. april. Er ikke det SYKT? Det medfølger selvfølgelig en streng kosthold – og treningsplan, og selv om jeg skal leve de tre første dagene på grønnsaksuppe og hjemmelaget detoxjuice så skal jeg klare det.

IMG_4591IMG_4586

Forberedelser: for at apparatet skal få kontakt med musklene må du ligger mer eller mindre naken på benken. Noen ligger i undertøy, jeg kjørte på med en shorts og sports BH. Dette skjuler litt mer, men gjør at du får like mye ut av den datastyrte treningsøkten. Du må også ta med det et laken eller noe annet å ligge på. Før du legger deg ned må du måles rundt midje, bryst, legg, lår, rumpe, overarmer og underarmer. De klyper deg også på forskjellige punkter på kroppen for å måle fettprosenten din, og du må veie deg slik at de får analysert kroppen din. Slik finner de fettprosenten din, muskelmassen og hvor tett benbygning du har. Når du er klar og har lagt deg ned på benken kommer en av de ansatte og strammer belter rundt kroppen din for at utstyret skal sitte tett inntil. Her kan du fort se litt (veldig) chubby ut da fettet presses mellom beltene, så ikke få sjokk om valkene ser ekstra store ut akkurat i dag – dette skjer nemlig med ALLE! Selv følte jeg meg som en en flodhest der jeg lå, men det er jo deilig å vite at det går over! 😉

IMG_4588

Behandlingen: i dag fikk jeg først og fremst en oppvarmingsrunde, og jeg har fått et inntrykk av at det kun går en vei herfra: oppover! Det kilte veldig, men var også litt ubehagelig. Ingen smerte, men bare litt irritasjon. Dette er selvfølgelig veldig individuelt fra person til person, men jeg kan se for meg at morgendagens økt blir litt heftigere. Du både ser og kjenner musklene jobbe da de beveger seg i takt med støtene du får fra apparatet, og det hele er over etter cirka 30 minutter – avhengig av program. Bailine har utrolig mange program å velge mellom, og du kan velge selv om du vil kjøre hele kroppen eller om du vil slanke for eksempel kun magen. De har også egne program for nybakte mødre, men også for deg som kun ønsker å redusere cellulitter.

Ønsker du å se hvordan Bailine fungerer? Sjekk videoen min på Instagram @Haugaard91!

IMG_4593

Alle som strammer opp kroppen i samarbeid med Bailine får med seg boken «fokus på figuren». Dette er en bibel blant bailinere landet over, og her finner du treningsprogram, dietter, matvaretabeller og generell info om programmet og fremtiden din i Bailine. Dette blir min nye sengekamerat, og jeg er klar for å kickstarte «operasjon drømmekropp» med dette programmet! Ring 32892020 eller mail drammen@bailine.no så får dere en gratis prøvetime! Facebooksiden til Bailine Drammen finner du HER. Mine behandlinger er sponset ♥