God morgen! Jeg vet ikke hva som er verst – at jeg sier «god morgen» til dere halv to på ettermiddagen, eller at jeg ikke har kommet meg en centimeter utenfor huset ennå. Lørdagen var hard på kroppen, og jeg føler ikke at jeg har vært opplagt før nå. Jeg danset nemlig som en idiot sammen med årets paradise-deltakere på lørdag, og tiden i etterkant har bestått av fylleangst, stølhet og vondt hode. At jeg aldri lærer! Det er kun tolv dager til jeg setter snuten mot Gran Canaria med femelle-jentene, og jeg har ikke oppnådd en damn shit med dietten og treningen. Eller, det vet jeg jo ikke før jeg skal til Bailine og måle meg igjen neste uke, men det føles ikke godt. Derfor har jeg bestemt meg for å ha en aldri så liten sunnhetspåske hvor jeg trener å spiser sunt istedenfor å ligge på sofaen med påskekrim og marsipan-egg.

Bl_5eV3lX55UJzRcAKOU8dM3LBTGds65NxnL5nkqaBe94,wXksQ-WweHEJMK9bDHXCzM3SprOLZMGwlLtCIZnF5dk

Tights fra Proteinfabrikken (annonselenke)

I dag kickstarter jeg derfor påsken med en lang joggetur langs elveparken og opp til Åssiden hvor de har de beste solariene. Nå skal ribba grilles, og jeg skal være soleklar for Playa Del Cura 11. april! De to neste dagene består kun av bloggarbeid og prepping av vipper, bryn og kropp, og deretter ser det ut til at jeg turer nordover til Levanger med kjæresten. Hva er deres påskeplaner? ♥