Jeg ELSKER alle nyhetene som florerer i butikkene nå, og når feriepengene snart tikker inn på konto er jeg klar for å fornye hele garderoben! I dag var jeg nemlig på shopping, og siden jeg har gått ned enda en størrelse både i underdeler og overdeler måtte jeg handle inn litt nytt. Jeg har aldri vært veldig fargeglad, og bestandig trivdes best i sort, hvitt og grått, men i dag ble det med hjem plagg i rosa, fersken, blått og striper. Det meste er fra en av sponsorene dere får høre mer om på Gran Canaria, og det er først da jeg får vise dere antrekkene også. Jeg gleder meg så sinnsykt – denne våren blir så fantastisk bra! ♥

IMG_4619

Nå har jeg kastet i meg åtte biter maki foran laptopen, og nå skal jeg opp på kontoret å titte på litt regnskap sammen med kjæresten. Er det en ting jeg aldri blir riktig klok på så er det nettopp dette med foretaksøkonomi. Heldigvis rakk jeg å melde meg på kurs hos Skatteetaten her i Drammen, så det går jo fremover! 😉