God morgen fra solskinnsbyen Drammen! Nå skal jeg snart forlate den til fordel for harryhandel i Sverige, men i går hadde vi faktisk sol i hagen helt til klokken åtte, så jeg håper den er på plass når jeg er tilbake igjen også! Det er så deilig at vi går mot lysere tider, og jeg kan ikke vente til å innvie hagen med hagefester, grillpartyer, sene kvelder og bøttevis med vin. Jeg elsker å bo her på denne årstiden!

I dag er det fullt på agendaen, og etter å ha tatt et par telefoner og sett gjennom mailen er jeg klar for utflukt! Jeg reiser med moren min og samboeren, og selv om det foreløpig ikke står annet enn mat på handlelisten skal jeg se om jeg finner noen fine vårplagg. Senere i kveld har jeg litt hjemmekontor før jeg møter en venninne og hooker oss opp med gjengen på Paradise Hotel. Åh, jeg elsker ferieee!

IMG_4257

Hva pleier dere å handle i Sverige? Redd jeg har glemt en del på handlelisten ♥