1. Ny sesong av Orange Is The New Black fredag 12. juni 2015. Jeg elsker denne serien, og kan ikke vente med å se hva de har funnet på denne gangen! Jeg var treg med å se sesong 1, og så derfor begge de første sesongene på rad i fjor sommer. Jeg ble helt hektet, og så x-antall episoder i strekk – etter bare tre uker (!) var hele serien ferdig. Nå er Piper, Alex og Crazy Eyes tilbake med en ny sesong, og jeg har planlagt å se alle episodene på de stille kveldene i Sunny Beach i juni.

2. Og ja, Sunny Beach it is! Billettene er ikke booket ennå, men jeg regner med å reise i juni. Vi har hatt leilighet i sentrum av partybyen siden 2006, og vender tilbake omtrent hvert år. Nå har vi pusset opp og fått nytt kjøkken, så jeg gleder meg til å bo her et par uker i sommer! Jeg tenkte å lage en guide om byen litt senere.. noe dere kunne tenke dere?

3. Rhodos med Femelle-bloggerne i mai! Vi reiser allerede 3. mai og blir borte en uke. Da har jeg bare vært hjemme to uker fra forrige sydentur, og jeg kjenner det blir deilig å ha en hel måned med sol og strand iløpet av våren! Jeg vet ikke så mye om turen ennå, men kjenner jeg redaktøren vår Reidun Beate rett så blir det fullt kjør med utflukter, sponsorer, arrangerte blogginnlegg og bildeserier!

spring2015

4. Findings festival – siste helgen i mai! Jeg er så heldig som får dra i regi av radio NRJ, og ser frem til en digg helg på Bislett stadion med Avicii, Jessie J, Brolier, Axwell ^ Ingrosso og resten av gjengen. Vi bor mest sannsynlig på et av Bloggers Inn rommene i Scandic-kjeden, og bloggen skal selvfølgelig oppdateres mellom takene! Noen lesere som skal på Findings i år?

5. Alle hagefestene! Åh, jeg elsker å være vert. Er det noe jeg er kjent for, så må det være de sinnsyke hagefestene jeg steller i stand. Her kommer det folk fra hele landet, og vi setter opp telt, har lyd og lys, griller, spiller beerpong og flipcup, og synger nettene gjennom. Jeg er nok ikke like populær hos naboene, men sånt må man nesten bare takle om man velger å kjøpe seg en leilighet midt i byen. Eller hva sier dere?

6. Første reise: Gran Canaria med Femelle-bloggerne! Vi setter snuten mot Playa Del Cura og Amadores Beach om en uke (!) og har utrolig mye spennende på agendaen! Jeg gleder meg så utrolig mye til å blogge til dere fra denne turen. Vi snakker photoshoots, utflukter, filmsnutter, reklameinnlegg, anbefalinger og mye, mye mer. Jeg anbefaler dere å abonnere på nyhetsbrevet mitt i menyen til venstre <- da får dere siste nytt i mailboksen! ♥

Har dere noen spennende planer fremover?