Skjermbilde 2015-04-03 kl. 19.53.46

Det er tre ting jeg skal gjøre når jeg kommer hjem fra påskeferie. Det første er å finne passet mitt som jeg selvfølgelig har klart å rote bort. Det er syv dager til avreise og jeg aner ikke hva jeg gjør om jeg ikke finner det. Rekker jeg i det hele tatt å bestille meg et nytt om jeg ikke finner det, eller må jeg bestille nødpass? Det andre er å preppe kroppen for Gran Canaria. Her skal det farger, styles, klippes, trimmes, peeles, fylles og renses, og det er Madeleine på Hokksundklinikken som skal få æren. Det tredje jeg skal prioritere i uken som kommer er å få på plass hjemmekontoret! Per dags dato står lofthybelen ferdig pusset opp uten mål og mening. Det bor ingen der, det er fullt av musikkutstyr som ikke brukes, og selv om planen egentlig var å ha et musikkstudio der ble det ikke helt slik.

Jeg har hentet inspirasjon fra den skandinaviske stilen, og kjører på med gull, metall og missoniprint i sort og hvitt. Veggene og taket er malt i hvitt, men dessverre har gulvet et treverk med gulskjær, så et teppe må på plass under kontorpulten. Jeg har macbook pro og stasjonær maskin, ekstern harddisk, nytt tastatur og ny datamus. Nå må jeg bare handle inn et par kule notatbøker, en røff lyskilde, ny kontorstol og et kult teppe – og selvfølgelig: tøffe prints og kule notatbøker!