It’s official!

Endelig kan jeg dele en av årest største nyheter med dere! Dere har sikkert lurt på hva jeg og de andre femellebloggerne egentlig skal i Gran Canaria, Rhodos og Marbella i år, og svaret har jeg endelig fått lov å gi dere. Femelle.no skal nemlig spille inn en egen web-serie som skal vises ukentlig her på bloggen og på Femelle.no! Den første episoden legges ut allerede 25. april, og jeg ser frem til å vise meg frem fra en litt annen side enn gjennom enkel tekst og overfladiske bilder. Følg oss på photoshoots, shopping, på stranda og gjennom sene, våte kvelder – dette blir god underholdning, det kan jeg garantere! Jeg reiser hjemmefra allerede på fredag, og du kan følge meg og jentene gjennom Haugaard91 på SnapChat! Der har jeg åpnet storyen min slik at dere kan se hva som skjer bak kulissene 🙂

100_0334

Kommer du til å følge «femellebloggerne»? ♥