Nå er det lenge siden jeg har anbefalt produkter til dere, og her kommer noen av mine «all time favorites».

Skjermbilde 2015-03-30 kl. 13.42.01

1. BareMinerals – jeg har min krukke i fargen «golden medium» og har vært fast tilhenger siden jeg testet produktet for første gang i oktober i fjor. Sminken tetter ikke porene, dekker alt av ujevnheter og røde områder, og er helt naturlig og lett på huden. Jeg kommer aldri til å bruke en flytende foundation igjen, om jeg ikke går tilbake til BareSkin serumfoundation som jeg elsker om vinteren.

2. Hårproduktene til Joico – spesielt «moisture recovery» som redder tørt og slitt hår. Jeg har alltid shampoo og hårkur tilgjengelig i dusjen, og når jeg ikke har det føler jeg virkelig at det er noe som mangler. Disse er litt stive i pris hos frisørsalongene, men drøye i bruk. De gangene jeg ikke har disse tilgjengelig kjøper jeg hårproduktene fra Kicks egne kolleksjon. Fantastiske begge to!

3. Tangle Teezer – dette er vel et produkt de fleste har hørt om? Jeg har unormalt hår i forhold til hva som er typisk for oss nordiske, og det er så tykt og krusete at jeg er avhengig av å ha med meg tangleteezeren i vesken når jeg er ute på farten. Denne lille i leopard er fra Enklere Liv, koster 149 kroner, og tar minimalt med plass. Og best av alt: den løser alt av floker!

4. Prime Time fra BareMinerals – en primer som fester både pudderfoundations og flytende foundations. Denne hjelper til med å dekke urenheter, sår og eventuelle aknearr. For de litt eldre tetter den rynker og nedsenkede områder og fyller disse som om det skulle vært et nytt hudlag, og for oss yngre gjør den så foundationen holder lenger og dekker bedre.

5. Perversion mascara fra Urban Decay – jeg trodde aldri jeg kom til å bytte ut favorittmascaraen min (Lóreal volume x5) men denne topper alt ved å gjøre vippene lengre, tykkere og mer dramatiske. Denne fikk jeg i en goodiebag på Vixen Blog Awards, og selv om den er litt stivere i pris så er den absolutt verdt hver eneste krone. Nå har jeg kun testet den på vippeextensions og de nedre vippene, men jeg er ganske sikker i min sak.