– mobilblogg-

Haha, er det fler enn meg som blir utrolig ukonsentrert i sitt eget hjem? Hver gang jeg skal jobbe hjemme ender jeg opp med å ta klesvasken, oppvasken, se på TV, trene eller gjøre idiotiske påfunn – som i dag. I dag skulle jeg nemlig jobbe med blogg, chat og journalistikk, men hva har jeg gjort? Jo, jeg har brent parkeringsbøter på mystory (@Haugaard91) og stått på hendene i forskjellige stillinger – kun for moro skyld. Det er tre dager til Gran Canaria, og her står jeg på henda på badet uten å ha pakket et eneste plagg i kofferten. Planen var å pakke. Planen var faktisk å prioritere pakking. Og her sitter jeg – en ettermiddag fattigere, og mye mer stresset enn jeg var da jeg forlot jobben klokken fire i dag.

IMG_5123

Please si at jeg ikke er den eneste som oppfører meg som en tulling i mitt eget hjem?