God morgen! Eller god natt? Nå er det frokost på oss, og flyet går om tre korte timer. Jeg har hatt en fantastisk kveld på Comfort Hotel Runway på Gardermoen, og kastet i meg burritos på sengekanten mens jeg har snappet og blogget i timesvis. Vi har vært så heldige å bli sponset med en suite for anledningen, og velkomsten bestod av både ballonger, brev, sjokoladecookies og hyggelige ord på alle speil og vinduer. Jeg setter så pris på slike boosts med glede og positivitet! Hotellet ligger snaue 10 minutter unna Gardermoen med shuttlebuss, og selv om denne kostet svimlende 70 kroner hver vei er det deilig å la hodet treffe puten på et sted som dette. Nå skal vi ned å sjekke ut frokosten! Jeg regner med det er fler som elsker hotellmåltider?

IMG_0926IMG_0945

Åh, jeg elsker fargene på dette hotellet. Som dere kanskje har skjønt så er jeg ikke veldig flink med farger, hverken på klesfronten eller i interiør, men det blir jo alltid så kult når alle andre gjør det! Grønne tepper er liksom ikke noe jeg kunne funnet på å ha i min egen stue, men her kan jeg ikke se for meg noe annet. Er det ikke rart?

IMG_4688 IMG_4689IMG_0952

Se den søte meldingen på speilet! Slike var det overalt, med hilsen fra det blide personalet ♥ #ParadiseStyle

IMG_4683IMG_4684

Og etter fem minutter var suiten allerede bombadert med sponsede klær og tilbehør. Blogglivet ♥