Hei fra kule og urbane Comfort Hotel Runway på Gardermoen! Klokken har bikket ett, og jeg sitter ved siden av Kamilla på sengekanten og blogger. Det er to timer til vekkerklokken ringer, og kun tre timer til frokost. Du kan tro jeg er trøtt! I kveld har jeg blitt kjent med alle de andre bloggerne vi reiser med, og jeg har fått hilst på ansikter jeg ikke har sett siden Vixens pre-party i januar. Vi har delt ut sponsorpakker, tatt bilder av hotellet vi har fått lov å bo på, og briefet kort gjennom ukens program i resepsjonen. På grunn av innstilte tog og forsinkede busser kom vi litt sent til hotellet, men det er en drøm å bo her – og det er helt sykt at vi faktisk har begynt på bloggeventyret vårt. Dette blir villt!

IMG_0891IMG_4670

Jeg har forresten laget en egen Snapchat-konto for Femelle! Følg jentene på tur gjennom @Femelleno ♥

IMG_0895IMG_0906IMG_4687

– Sponset suite i samarbeid med hotellkjeden. Dette kan du lese mer om i morgen! –