Gardermoen, 06:00. Flyet letter om tre kvarter, og jeg sitter å stirrer ut av vinduet med en mageknip av flyskrekk. Der står flyet. Det sinnsykt svære flyet som har ti (!!!) seter i bredden, og tre avdelinger. Jeg er vant til å kjøre Norwegian, Ryanair og Jet Time, og siden jeg ikke har flydd charter siden jeg var åtte år aner jeg ikke hva jeg skal forvente. Det sies at turbulensen blir mindre jo større flyet er, så om noen av dere vet noe mer om dette så sier jeg takk for tilbakemeldinger! Jeg tror resten av flyet bare skal takke legen for at han tillot meg å spise Stesolid på reisen. Det kunne blitt et tragikomisk innslag i serien!

IMG_0987

Hverken Kamilla eller jeg fikk noe søvn, og etter litt for lite mat og litt for mye kaffe (ja, jeg lærte meg å drikke sort kaffe i natt!) ble det mye fnising på bussen på vei til flyplassen. Fler av bloggerne opplevde overvekt på vei TIL Gran Canaria, så jeg er spent på hvordan det skal gå når vi har satt av tre utflukter til kun shopping! Selv har jeg kofferten full, men likevel syv kilo til gode. Well, that’s a first!

IMG_4695IMG_0981IMG_0982

Foto: Kamilla

IMG_4693

Genser fra Junkyard HER (annonselenke)

IMG_4697

Kristina i sitt rette element. Jeg tror hun er på tax-free’n ennå! 😀