God kveld fra Gran Canaria! Åh, det er så deilig å komme til solskinn, badevær og ferie, og jeg tror ikke det helt har gått opp for oss at vi endelig er her. Ti femellebloggere – ingen kjenner hverandre spesielt godt – og likevel oppfører vi oss som fnisete bestevenninner i paradis. Vi bor på Riviera Vista i Playa del Cura, en liten hotellbukt i nærmeten av Amadores og Puerto Rico. Hotellet er helt sinnsykt, men det får dere se nærmere på i morgen! Her er dagens antrekk, og fotografen er selvfølgelig Kamilla:

IMG_4731IMG_1099kopireal IMG_1105kopireal

Jeg kan jo hinte å si at utsikten vår er fantastisk. Bare se på disse bildene!

IMG_1116realIMG_1132realIMG_1127real

Sko fra Marenas, kjole fra Gina Tricot, veske fra Glitter og smykke fra mammas kolleksjon. Jeg sliter fortsatt litt med å sette sammen de sponsede klærne jeg har fått da det var en del som så litt annerledes ut i virkeligheten, men i morgen er det ingen tvil om hva jeg skal ha på meg. Vi skal nemlig til Puerto Rico når mørket senker seg, og jeg skal ha på meg den splitter nye Dry Lake kjolen min med missoni-print! Den er kanskje hakket for varm, men gud hvor nydelig! I morgen skal det shoppes, spises, drikkes og nytes. Vi har også ordnet oss leie av bil, så ikke få sjokk om dere finner oss på andre siden av øya iløpet av uken!

IMG_4735

Femelle-jentene har vært så heldig å få hotellrom på rad og rekke, og nærmeste nabo er Sandra ♥