God morgen fra vakre Riviera Beach hotell i Playa Del Cura, Gran Canaria! Her har femelle-jentene bodd i to netter, og vi trives veldig, vedig godt! Nettet er foreløpig det eneste vi har å klage på, men så lenge Sandra og Marlene inviterer til bloggparty på verandaen hennes som tydeligvis er den eneste med wifi, så overlever vi. Vi har også ordnet oss nett ved bassenget, så følger dere @femelleno på Snapchat og Instagram finner dere mange oppdateringer derfra! Playa Del Cura er en liten bukt, og det er ikke veldig mye turistaktiviteter her annet enn vårt hotell og søsterhotellet, Riviera beach & spa, men tettstedet ligger mellom Puerto Rico og Puerto Mogan så det er nok å finne på.

Hotellet er veldig praktisk iforhold til stranden og butikkene, for ved bassenget har vi nemlig en heis ned til stranden og søsterhotellet! HEIS!! For ikke å snakke om utsikten fra hotellrommet. Jeg føler nesten at jeg er på et cruiseskip! Kan noen klype meg i armen?

IMG_4725  IMG_4727 IMG_4730IMG_4745IMG_4744IMG_4747

 

Vi har forresten fått i oppdrag å filme klipp til serien, og her er vi faktisk så kleine at vi setter opp GoPro! 😀