Hallo fra mørklagte Playa Del Cura! Nå er klokken 00:10 lokal tid, og alle bortsett fra meg og Sandra har gått og lagt seg. Det er elleve timer til vi skal ut på sightseeing med leiebil, og noen trenger kanskje mer søvn enn andre. Selv sovnet jeg ved bassengkanten etter en litt fuktig kveld i Puerto Rico (vi havnet SELVFØLGELIG på Riders) så jeg er opplagt når internettet endelig er ledig. Ja, hørte dere det? LEDIG! På hotellrommene går det omtrent bare an å sitte en på nett om gangen, og det kun på Sandra og Marlenes veranda. Flott at vi er her på bloggoppdrag da! Haha, kan det bli mer ironisk? I morgen blogges vi fra Las Palmas, Maspalomas og Meloneras. Vi snakker shopping, sushi og photoshoots i sanddynene. Kanskje på tide å pleie skjønnhetssøvnen og legge klar antrekkene vi skal skyte bilder for?

IMG_4873IMG_4860

Hva syns dere om sminken min i dag? Jeg var hvertfall superfornøyd, men dessverre ble antrekkbildene jeg skulle ta helt blurry så det ble totalt bortkastet. Dagens make-up look består av BareMinerals pudder i fargen «golden medium», Make-up Revolutions baked bronzer, Kim Cosmetics mineralskygge i fargen «choco» og brynspenn i fargen light brown. Sminken er lett på huden, tetter ikke porene, solfaktor 20 og best av alt: den er naturlig, og ikke testet på dyr! Bildene er ikke redigert – huden gløder!