Good night, ladies! Jeg har ikke vært så sliten på lenge, for denne dagen har virkelig gått i ett! Vi startet med en shoppingtur til Las Palmas i leiebilene våre, og jeg klarte selvfølgelig å svi av et par uplanlagte lapper på Primark og Pull & Bear. Som dere så i forrige innlegg fikk jeg med meg drømmekjolen hjem, så jeg angrer ikke et sekund på at jeg lot meg friste. Det er virkelig i vinden med bohemske, texasinspirerte plagg om dagen. Pull & Bear hadde jo ikke annet enn frynser, blonder og buffaloskulls på plaggene sine! Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg elsker den trenden, og skulle gjerne hatt et høyere shoppingbudsjett på denne turen. «Dessverre» er det bloggtur til Rhodos om kun to uker, så jeg bør vel klare å spare litt..

Etter å ha brukt opp sparepengene i Las Palmas kjørte vi videre til Maspalomas for å skyte bilder for Junkyard, Dry Lake og KappAhl i ørkendynene ved havet. Jeg er SÅ fornøyd med bildene, lyset, redigeringen og antrekkene! Her klarte vi å surre bort to-tre timer før vi kjørte videre til Meloneras for å spise på bloggkjente Sushi Mex – en restaurant som fortjener et eget innlegg. God mat, selvfølgelig, men elendig service! Jeg har aldri møtt så sure servitører i hele mitt liv.. Hvorfor har ingen av bloggerne skrevet om dette tidligere når de har anbefalt stedet? Jeg og Kamilla bestilte hvertfall 18 (!) miksede biter, og selv om blekkspruten smakte bildekk sto resten til forventningene 😉

IMG_5604IMG_5553IMG_5593

Heldigvis glemte jeg førerkortet mitt hjemme, så Kamilla fikk æren av å frakte oss trygt rundt i Las Palmas gater.

IMG_5601

Her er jeg på vei til bilen fra Petit Cafè i Las Palmas. Noen av jentene måtte smake på deres berømte cupcakes!

1-IMG_5559-800x5331-IMG_5566-800x5331-IMG_5581-800x1200IMG_5635IMG_5503IMG_5640IMG_5529

Sjokk at ALLE jentene handlet på Primark. Vel, bortsett fra Kristina. Faen til selvkontroll på den dama der!