God kveld fra Gran Canaria! Dette er siste kvelden vår på Riviera Vista hotell, og i morgen tidlig vender vi nesen hjem mot Norge. Vi har hatt en helt sinnsyk uke med mye spenning, latter, bloggarbeid og byturer, og i dag besøkte vi markedet i Puerto Mogan på vestkysten av øya. Markedet var som marked flest, fullt av krimskrams, dilldall og falske Michael Kors vesker. Det eneste vi handlet var krydder, men vi kikket også litt på et par klokker og noen håndproduserte skinnvesker.

Jeg tror jeg har funnet mitt nye favorittsted i verden. Puerto Mogan er bare så utrolig vakkert! Jeg følte at jeg spilte hovedrollen i Dirty Dancing der de farter rundt i Havana, Cuba. Det kjennes ikke ut som å være på turistmaskinen Gran Canaria i det hele tatt! Her var det trange brosteinsgater, fargerike blomster, små torg og store båter. Vi spiste lunsj på en italiensk restaurant på torget og avsluttet med antrekkbilder og en is i sola på brygga. Nydelig avslutning på en ellers fantastisk tur! Her har dere et lite bildedryss fra dagen i dag. Macbooken har jo tatt kvelden, så bildene er helt uredigerte.

IMG_6645 IMG_6644 IMG_6613 IMG_6612 IMG_6494IMG_6545 IMG_6544