Hei, og god morgen! I og med at jeg allerede har opplevd sydenvarmen og sand mellom tærne tenkte jeg at jeg like greit skulle dele mine absolutte strand-favoritter med dere! Ved siden av bikini og en kimono er det en del produkter og andre «nødvendigheter» jeg føler fortjener en plass i tote-bagen. Her er mine beach-essentials:

IMG_6715

1. En hatt. Min er fra Primark og kostet meg 5 små euro, men slike hatter finner du på HM, Lindex, KappAhl, Cubus, Vivikes.. tja, you name it, they have it! Hatten kjøler ned hodet, beskytter ansiktet mot sol (dere vil vel ikke ha rynker?) og skygger for øynene om du for eksempel skal lese en bok på solsengen.

2. Birkenstocks – de ultimate strandskoene. De er åpne, lette, pene å se på, enkelt å ta av og på seg, og lett å riste vekk sanden fra. Jeg har mine i fargen «stone» og «white». Modellen er Arizona, og mine er fra Zalando.no.

3. Solbeskyttelse. Her bruker jeg tre forskjellige, og det spørs helt hvilket område jeg vil beskytte, hvor varmt det er, og hvor mye farge jeg føler jeg trenger. Jeg bruker en ansiktskrem med farge fra Elizabeth Arden. Denne har solfaktor 50, og selv om faktoren er høy så blir du brun! Ikke vær redd for tallet på flasken, folkens. Det er bare en myte at du ikke får farge! På kroppen bytter jeg på mellom Hawaiian Tropic oljen min med SPF 15 og Declèors sprayflaske med SPF 20. Sistnevnte kan også sprayes i ansikt og hår – i håret beskytter den fargen og sørger for at håret ikke tar like mye skade av solen, saltet og klorvannet. Genialt! (Sponset av Dermanor og SheSocial)

4. Betakaroten fra Good for Me. Disse koster kun 99,- kr for nye kunder, og skal gi dypere og langvarig brunfarge. Den skal også beskytte huden og gi bedre immunforsvar. Denne boksen inneholder 60 kapsler og skal vare i 2 måneder om du ikke overskrider anbefalt daglig dose som er 1 tablett. Jeg har blitt utrolig brun på denne ene uken jeg har vært borte, og satser på å holde på fargen frem – og gjennom Rhodos-turen i mai.

5. Solbriller og leppepomade. Beskytt øynene og leppene! Visste du at carmex har solfaktor 15? 😉

6. Mobil og headset. Det er utrolig deilig å koble av med en deilig spilleliste mens du ligger på solsengen! Kanskje du er en av de som hører på lydbøker? Det finnes utrolig mange på iTunes!