IMG_6707

 – Sponset produkt i samarbeid med Glossybox på Gran Canaria –

Jeg er så heldig som får Glossybox i posten, og i denne månedens eske finner du mange favoritter! Moisturizing Peeling fra Naobay Natural & Organic. Mythic Oil Masque fra L’oréal Professionnel. Loose Eyeshadow fra Glazel Visage. Leppestift fra Make Up Store, og Liquid Glitter Eyeliner fra Elizabeth Mott. Jeg elsker goodiebags og små overraskelser, og med Glossybox får jeg de hver eneste måned. I denne boksen gledet jeg meg mest over trekorken på fuktighetspeelingen fra Naobay. Sært ting å glede seg over, kanskje? Jeg elsket den lille detaljen! Jeg liker også øyeskyggen svært godt, og kommer til å bruke den røde leppestiften mye i sommer. Glitter-eyelineren sparer jeg til høsten, men hårolje er noe jeg alltid har bruk for – spesielt på denne årstiden!

Glossybox får du abonnert på HER og det koster deg 179,- kroner i måneden. En hyggelig liten overraskelse ♥