God morgen fra vakre Vear kyststi i Tønsberg! Her på verandaen har jeg tilbragt de siste fire timene, og utsikten kan NESTEN sammenliknes med den vi hadde på Riviera Vista i Gran Canaria forrige uke. #NeidaJoda. Jeg tok med meg hundene og kjørte med åpen cabriolet fra Drammen til Tønsberg i går, og termometeret lyste 23 grader mens vi fartet nedover Vestfold. I dag er planen å ta igjen tapt brunfarge, og senere skal vi til Tønsberg for å hente fler som skal ut hit. Jeg har allerede mast meg til grilling på verandaen i kveld, og har i den anledning pakket med meg et par breezere for kosens skyld. Det er så UTROLIG deilig å ha en fleksibel jobb ♥

IMG_7281collageIMG_7273IMG_7292IMG_7268 IMG_7269 IMG_7278

Shorts og cardigan fra Lindex, sandaler fra Birkenstock, hatt fra Primark og bikini fra Gina Tricot.