Nå som dere vet at jeg skal til Rhodos er det kanskje på tide å snoke litt i sminkesakene mine? Jeg bruker naturligvis annerledes make-up i sol og varme i forhold til hva jeg gjør hjemme i Norge, og noen av produktene inneholder faktisk solfaktor også! Etter peelingen har jeg slitt litt med røde flekker i ansiktet (de har forsvunnet nå, heldigvis!) så på stranden i Gran Canaria brukte jeg litt mineralpudder med farge og solfaktor for å føle meg litt bedre mens vi filmet til web-serien. Her er mine must-haves i sminkepungen på sommerhalvåret:

IMG_6272blogg kopiIMG_6696

1. Mineralpudder fra BareMinerals i fargen «golden medum». Denne inneholder solfaktor 15 og dekker ujevnheter uten å sperre solen helt ute. Med andre ord blir du brun i huden samtidig som du ser fresh og opplagt ut! Denne får du kjøpt HER – jeg anbefaler at du handler direkte fra forhandler da du er garantert å få «ekte vare».

2. Baked bronzer fra Make-up Revolution! Denne gir glød og varme til ansiktet og er liten og lett å ha med seg i vesken om du skal på butikken, spise lunsj eller løpe gjennom et marked etter stranden. Du er fresh og brun, men ikke sminket på samme måte som du kanskje er her hjemme. Denne påfører jeg i et 3-tall langs begge sider av ansiktet. Under hårfestet i pannen, rundt øynene og inn under kinnbena, og så inn mot kjeven og under kjevebena.

3. Skal jeg rett fra beach-cluben og ut på byen drar jeg med meg denne paletten fra Sleek. Den inneholder en bronzer, en highlighter og en mørk kontur-farge. Jeg ELSKER Sleek og alle disse tricolor-settene de har! Sleek er et engelsk budsjettmerke, og dette setter kostet meg bare 10 euro i Gran Canaria! Fab!

4. Brynspenn og bryngel fra HM. Helt kurrant til ferieturer der jeg er redd for å miste sminken min. Dette skjedde jo på Norefjell, så nå ligger BDB-brynsettet mitt hjemme for ALLTID. Brynstatoveringen min har begynt å falme da jeg ikke har fått fylt på siden oktober i fjor, så jeg er avhengig av en brynspenn for å fylle inn bleke områder.

5. BareMinerals «warmth». Et lite solpudder som tar minimalt med plass i sminkepungen, og som lett kan blandes inn i mineralpudder, solkremer og dagkremer for å gi litt ekstra farge og glød! Denne bruker jeg spesielt mye nå som jeg har kommet tilbake til Norge. Jeg prøver å ta spesielt godt vare på huden i ansiktet da jeg ikke vil ha rynker i senere alder, og beskytter derfor ansiktet med SPF 50 på sydenferier og kjører på med litt ekstra solpudder når jeg kommer hjem igjen. Better safe than sorry!

6. Elizabeth Arden sunlotion SPF 50 – med farge! Denne har jeg skrevet om før. Den er virkelig genial! Fler av femellejentene på Gran Canaria lånte denne når de ønsket litt farge uten å måtte dekke med make-up, og den ble en stor favoritt. Den beskytter huden mens den gir langvarig farge og glød! Du får den blant annet hos House of Beauty!

collage4

For ikke å nevne hvor takknemlig jeg er for Hokksundklinikkens fantastiske vippeextensions! ♥